16 грудня відбулася онлайн-зустріч PROFI CLUB на тему «Маркування харчових продуктів», у якій прийняла участь доцентка кафедри харчових технологій Юлії Мацук.
Учасниками стало аж 500 спеціалістів – це виробники, ресторатори, керівники закладів освіти та контролюючих органів, а також викладачі профільних спеціальностей.
Програма навчання передбачала:
- Основні вимоги щодо маркування харчових продуктів
- Правила та винятки з правил маркування для українських виробників та імпортерів
- На що звернути увагу споживачу при купівлі продуктів
- Відповідальність виробників та постачальників за порушення вимог маркування
- Процедура дій споживача при виявленні незрозумілої інформації на етикетці харчового продукту
Щиро дякуємо PROFI CLUB за нові знання, разом до перемоги!