Участь доцентки кафедри харчових технологій Юлії Мацук у цікавій та інформативній online-зустрічі «Маркування харчових продуктів» PROFI CLUB

16 грудня відбулася онлайн-зустріч PROFI CLUB на тему «Маркування харчових продуктів», у якій прийняла участь доцентка кафедри харчових технологій Юлії Мацук.

Учасниками стало аж 500 спеціалістів – це виробники, ресторатори, керівники закладів освіти та контролюючих органів, а також викладачі профільних спеціальностей.

Програма навчання передбачала:

  • Основні вимоги щодо маркування харчових продуктів
  • Правила та винятки з правил маркування для українських виробників та імпортерів
  • На що звернути увагу споживачу при купівлі продуктів
  • Відповідальність виробників та постачальників за порушення вимог маркування
  • Процедура дій споживача при виявленні незрозумілої інформації на етикетці харчового продукту

Щиро дякуємо PROFI CLUB за нові знання, разом до перемоги!