Студентам Робочі програми дисциплін (Архів) Перелік підручників та періодичних видань для студентів спеціальності 181 Харчові технології, що є в наявності в Науковій бібліотеці ДНУ Підручники Періодичні видання Збірники тез доповідей міжнародних конференцій студентів та аспірантів Збірник тез доповідей ІІ Міжнародної конференції студентів та аспірантів «Сучасні технології харчових виробництв» 2018 р. Збірник тез доповідей ІІІ Міжнародної конференції студентів та аспірантів «Сучасні технології харчових виробництв» 2020 р. Збірник тез доповідей IV Міжнародної конференції студентів та аспірантів «Сучасні технології харчових виробництв» 2022 р. Орієнтовна тематика курсових робіт і проєктів Устаткування в галузі Харчові технології Технологія галузі Етнічні кухні та організація харчування в підприємствах туристичної індустрії Угода про проведення практики здобувачів вищої освіти Посібник з організації та проходження переддипломної практики студентами другого (магістерського) рівня освіти Приклади звітів з практики ЗВІТ про виробничу практику: переддипломну у закладі ресторанного господарства ресторан «Confetti» ЗВІТ про виробничу практику: переддипломну у ТОВ «Сейко» (ресторан «ЯпонаХата») ЗВІТ про виробничу практику: переддипломну у ТОВ «БіоЛайт»