Участь викладачів кафедри в онлайн-зустрічі на тему «Сертифікація систем управління безпечністю харчової продукції» від PROFI CLUB 0 Кафедра Харчових технологій 25, Вер, 2024 Новини Участь викладачів кафедри в онлайн-зустрічі на тему «Сертифікація систем управління безпечністю харчової продукції» від PROFI CLUB 12 вересня 2024 року відбулася онлайн-зустріч від PROFI CLUB на тему «Сертифікація систем управління безпечністю харчової продукції». Під час зустрічі слухачі отримали інформацію про:Яким операторам ринку харчової продукції потрібна сертифікація ISO, HACCP;Яка процедура і різновиди сертифікації систем існують;Як обрати орган сертифікації і стандарт;Які є переваги, недоліки і цілі сертифікації;Як підприємству підготуватися до сертифікації. Дякуємо PROFI CLUB за організовану зустріч, цікаву та необхідну інформацію!Разом до Перемоги та професійного зростання!