Участь викладачів кафедри в онлайн-зустрічі на тему «Сертифікація систем управління безпечністю харчової продукції» від PROFI CLUB

12 вересня 2024 року відбулася онлайн-зустріч від PROFI CLUB на тему «Сертифікація систем управління безпечністю харчової продукції».

Під час зустрічі слухачі отримали інформацію про:

  • Яким операторам ринку харчової продукції потрібна сертифікація ISO, HACCP;
  • Яка процедура і різновиди сертифікації систем існують;
  • Як обрати орган сертифікації і стандарт;
  • Які є переваги, недоліки і цілі сертифікації;
  • Як підприємству підготуватися до сертифікації.

Дякуємо PROFI CLUB за організовану зустріч, цікаву та необхідну інформацію!

Разом до Перемоги та професійного зростання!