Підвищення кваліфікації з інтеграції ШІ в освіту

Доцентка кафедри харчових технологій Юлія Мацук успішно завершила Всеукраїнське науково-педагогічне підвищення кваліфікації «Інтеграція штучного інтелекту в освіту – виклики та можливості», яке проходило з 10 грудня 2024 року до 20 січня 2025 року на базі Національного університету фізичного виховання і спорту України.

У межах курсу (180 годин, 6 кредитів ЄКТС) було розглянуто актуальні питання застосування штучного інтелекту в освітньому процесі, зокрема:
✔ персоналізовані освітні траєкторії з використанням ШІ;
✔ можливості аналізу та оцінювання навчальних досягнень студентів;
✔ педагогічні аспекти застосування ШІ у вищій освіті;
✔ питання академічної доброчесності в умовах цифровізації освіти.

💡 Це важливий крок у цифровій трансформації освіти, що дозволить нашим студентам отримувати ще якісніші знання та навички!

📢 Впроваджуємо інновації разом! 🚀