Майстер-клас «Солодка магія: створюємо ягідний та натуральний зефір»

1 березня 2025 року на кафедрі харчових технологій відбувся захоплюючий майстер-клас «Солодка магія: створюємо ягідний та натуральний зефір» в рамках засідання Клубу юних дослідників. Ідеальний момент для всіх, хто любить солодощі та хоче дізнатися більше про мистецтво кондитерського виробництва!

Під керівництвом викладачів Котова Олексія та Ірини Гончаренко учасники майстер-класу занурились у процес створення натурального зефіру, використовуючи тільки природні інгредієнти. Кожен учасник мав можливість власноруч приготувати смачні та корисні солодощі.

Зефір – це не тільки смачна, а й корисна альтернатива традиційним десертам. Майстер-клас став справжньою кулінарною подорожжю, де кожен зміг розкрити свій творчий потенціал і навчитися нового.

Дякуємо всім учасникам за активну участь! До нових зустрічей на наших майстер-класах!