На початку зустрічі Олег поділився корисними порадами та рекомендаціями щодо приготування, а далі перейшов від теорії до практики. Олег готував млинці «Філадельфія».
Студенти з великою цікавістю спостерігали за роботою професіонала, вели цікавий діалог з майстром. Всі присутні високо оцінили професійність приготування та декорування страв.
У цілому, подібні заходи завжди викликають значний інтерес і мають позитивні відгуки студентів та в сучасних умовах гострої конкуренції на ринку освітніх послуг є невід’ємною частиною навчального процесу, сприяючи, в кінцевому результаті, підвищенню конкурентоспроможності наших випускників на ринку праці.
Тож, сподівання на плідну співпрацю виправдані. Чекаємо на нові зустрічі та кулінарні шедеври від митців.
Зустріч організована доценткою кафедри харчових технологій
Юлією Мацук