Лекція для студентів Дніпровського технолого-економічного фахового коледжу

31 січня 2025 року в Дніпровському технолого-економічному фаховому коледжі відбулася надзвичайно цікава та корисна лекція на тему «Харчові добавки, що сповільнюють мікробне та окислювальне псування харчових продуктів».

Доцентка кафедри харчових технологій Олена Чернушенко ознайомила студентів 3 курсу спеціальності 181 Харчові технології та викладачів коледжу з важливими аспектами впливу харчових добавок на якість продуктів.

Особливу зацікавленість викликала частина лекції, де розглядалися поширені міфи про «Е-добавки» та практичні поради для споживачів. Студенти активно ставили запитання, обговорювали знайомі продукти й навіть ділилися власним досвідом.

Захід мав великий пізнавальний характер, допоміг студентам краще орієнтуватися в складі продуктів та зробити крок до більш усвідомленого харчування.

Дякуємо організаторам та лекторці за цікаву й корисну зустріч!