Досвід роботи Богдана в ресторанному бізнесі більше 20 років, шеф-кухарем – більше 10 років, у всесвітньо відомих мережах ресторанів та готелів – більше 7 років, відкриття більше 20 закладів, проведення майстер-класів та тренінгів – понад 5 років, впровадження та використання стандартів HACCP – більше 7 років.
Спеціалізація шеф-кухаря європейська, середземноморська кухня, стандартизація технологічних процесів кухні ресторану, дієтичне, вегетаріанське, веганське харчування, відкриття та розвиток ресторанів, розробка та оновлення меню, підбір та навчання персоналу.
Богдан розповів про особливості сучасних вимог до персоналу у сфері гостинності. Спікер зауважив, що найважливішим засобом цільового розвитку персоналу є професійне навчання, що є основою розвитку здібностей та сприяє формуванню зусиль та реалізації особистості. Кожна людина має значний потенціал особистого і професійного зростання, головне бажання.