Відомості про самооцінювання ОП 181 Харчові технології
Академічна доброчесність
Витяги з протоколів:
2. Засідання кафедри Харчових технологій
Витяг з протоколу №1
Витяг з протоколу №3
Витяг 1 з протоколу №3 від 17.09.20р. Про розгляд рецензій на освітню програму за І (бакалаврським) рівнем освіти від стейкхолдерів-роботодавців
Витяг 2 з протоколу №3 від 17.09.20р. Про зарахування результатів неформальної освіти (наукових робіт) здобувачів вищої освіти
Витяг 3 з протоколу № 3 від 17.09.2020 Про результати вибору тем курсових робіт та курсових проєктів, наукових керівників здобувачами вищої освіти за першим (бакалаврським) рівнем освіти спеціальності 181 харчові технології (ОП Харчові технології)
Витяг з протоколу №16
Витяг з протоколу №11
Витяг з протоколу №2
Витяг з протоколу №12
Витяг з протоколу №10
Співпраця з роботодавцями
Рецензія -відгук "LIM"
Рецензія-відгук "Веста Лідер"
Рецензія-відгук "Біо Лайт"
Рецензія-відгук Курач Юлія
Результати анкетування стейкхолдерів
Анкетування випускників
Анкетування здобувачів вищої освіти
Анкета "Викладач очима студентів"
АНКЕТА Викладач очима студентів
Анкета оцінювання здобувачами вищої освіти якості освітньої діяльності при вивченні
навчальних дисциплін