Міжнародна академічна мобільність

Студентка кафедри харчових технологій – Таїсія Мось продовж двох семестрів навчалася в університеті Кордови (Іспанія) на кафедрі броматології та харчових технологій. Під час навчання Таїсія мала змогу проводити науково-дослідну діяльність з визначення якості меду під науковим керівництвом професора кафедри.

«Одним із найважливіших етапів мого навчання стала практика в сучасній лабораторії Університету Кордови. Я брала участь у проєкті, який досліджував властивості меду та його можливості як природного консерванта для м’ясної продукції. Ця робота допомогла мені вдосконалити навички хімічного аналізу, роботи з передовим обладнанням і методиками, а також краще зрозуміти процеси, що відбуваються у харчових продуктах.

Під час цієї практики я не лише навчилася нового, а й написала наукову статтю, яка стала підсумком моїх досліджень. Це був незабутній досвід, який значно розширив мої професійні горизонти.», – розповідає Таїсія.

Більше цікавої інформації можна дізнатися з презентації