Магістратура
Основний фокус освітньої програми: спеціальна освіта у галузі харчових технологій.
Особливості програми:
- підготовка фахівців, які володіють глибокими знаннями, а також базовими й професійними компетентностями у сфері харчових технологій та ресторанного бізнесу, що направлені на здобуття студентом навичок науково-дослідницького, проектно-конструкторського та інноваційного характеру, здатності до коректної самостійної постановки і вирішення завдань науково-практичної діяльності у науково-дослідних організаціях і на виробничих підприємствах.
- Унікальність даної освітньої програми полягає у використанні мультидисциплінарного підходу, що поєднує інженерію, сервіс, управління, технології, направлені на підготовку кадрів, здатних організовувати та розвивати сучасний бізнес з виробництва харчової продукції та ресторанного сервісу на основі інноваційного мислення.
Професійні можливості:
випускники можуть працювати на первинних посадах за професіями: керівники виробничих підрозділів у промисловості; керівники науково-дослідних підрозділів та підрозділів з науково-технічної підготовки виробництва та інші керівники; керівники малих підприємств без апарату управління в промисловості та в комерційному обслуговування; професіонали в інших галузях інженерної справи; професіонали у сфері управління проектами та програмами; професіонали з безпеки та якості; професіонали в галузі готельної та ресторанної справи.
Підготовка фахівців забезпечується вивченням дисциплін:
- ОК 1.1 Методологія та організація наукових досліджень
- ОК 1.2 Іноземна мова професійного спілкування
- ОК 2.1 Розробка нових харчових продуктів функціонального призначення
- ОК 2.2 Технологічна експертиза безпечності харчової продукції
- ОК 2.3 Моделювання технологічних процесів харчових виробництв
- ОК 2.4 Інноваційні технології харчових продуктів
- ОК 2.5 Контроль виробництва харчової продукції та ХАССП (НАССР)
- ОК 2.6 Інтелектуальна власність та патентування в галузі
- ОК 2.7 Курсова робота
- ОК 2.8 Виробнича практика: переддипломна